اعتصاب کارگران نساجی بروجرد، تجمعات کشاورزان اصفهان و پنبه کاران دشت مغان ، کارزار آتش زدن تبلیغات “دهه فجر حکومتی و اخباری دیگر

خیزش های مردمی: اطلاعیه شماره ۳۰۶

کارزار پایین کشیدن و آتش زدن بنرهای تبلیغاتی حکومتی به مناسبت حکومتی “دهه فجر”  در تهران و شهرهای مختلف گسترش یافته است. همراه با این کارزار شعار دهی های شبانه در محلاتی از تهران از جمله در شهرک باقری  و دیگر شهر ها مثل شیراز جریان یافته است. مردم شعار میدادند:”مرگ بر دیکتاتور”، “مرگ بر خامنه‌ای”، “امسال سال خونه سیدعلی سرنگونه”، “مرگ بر بسیجی”، ” مرگ بر سپاهی”.

روز ۱۹ بهمن  کارگران نساجی بروجرد در اعتراض به تعویق پرداخت حقوقها و قطع حق بیمه و دیگر حقوق خود برای سومین روز دست به اعتصاب زدند. بنا بر خبرها در جریان این اعتراضات تعدادی از کارگران  بازداشت شده اند.  در این روز همچنین کشاورزان در اصفهان در اعتراض به وضع بد معیشتی و خواست حقابه و اعتراض به عدم بازگردانده شدن آب زاینده رود که خواست همه مردم این شهر  است مقابل صدا و سیمای جمهوری اسلامی تجمع کردند. کشاورزان شعار میدادند: “ننگ ما، ننگ ما صدا و سیمای ما”، “مرگ بر این دولت مردم فریب”، “ننگ ما، ننگ ما دولت الدنگ ما. در این روز پنبه‌کاران پارس‌آباد مغان نیز بخاطر مطالبات پرداخت نشده خود و وضع بد معیشتی خود مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند. بنا بر خبرها نزدیک هزار میلیارد تومان پنبه از این کشاورزان خریداری شده است که از این مبلغ تنها ۲٠٠ میلیارد تومان به حساب آنان کاران واریز شده است و با گذشت ۴ ماه هنوز مطالباتشان پرداخت نگردیده است.

روز گذشته هجدهم بهمن مراسم خاکسپاری کوروش گوجانی جوانی نوزده ساله در یزدانشهر در اصفهان با حضور جمعیتی زیاد از مردم  برگزار شد. کوروش گوجانی حدود یک ماه پیش توسط مزدوران حکومتی ربوده شده بود و بعد از یک ماه شکنجه در بازداشتگاهای حکومت به قتل رسیده و پیکربی‌جانش در بیابان‌های اطراف یزدانشهر پیدا شده است. یک کارزار مهم مردم امروز اعتراض به اعدام ها و قتل خاموش زندانیان در زیر شکنجه است.

 خبر اعتراضی دیگر مربوط به  تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات در اهواز در هفدهم بهمن در اعتراض به سطح نازل حقوقها و وضع بد معیشتی و عدم تحقق خواستهایشان در مقابل ساختمان مرکزی مخابرات است. این بازنشستگان شعار میدادند:” سفره ما خالیه ، وعده وعید کافیه “.

بنا بر خبرها فرزانه زیلابی وکیل دادگستری عضو کانون وکلای دادگستری از سوی شعبه سیزده دادسرای اسلامی اهواز احضار شد. اتهامات او “توهین به  رهبری، نشر اکاذیب در فضای مجازی جهت تشویش اذهان عمومی، فعالیت تبلیغی علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت، و عضویت در گروه های معاند” اعلام شده است. یک جرم او وکالت کارگران نیشکر هفت تپه در جریان اعتراضاتشان در سال گذشته بوده است. او هم اکنون نیز وکالت برخی معترضان در جنبش  اعتراضی اخیر، وکالت پرونده بازنشستگان تٲمین اجتماعی خوزستان، برخی خبرنگاران خوزستانی و از جمله دبیر کانون صنفی معلمان خوزستان پیروز نامی  را به عهده دارد. فرزانه زیلابی وکیل مورد حمایت کارگران نیشکر هفت تپه و همه کارگران و همه مردم است. پرونده امنیتی او باید فورا بسته شود و به پیگرد و تهدیدات امنیتی علیه وی خااتمه داده شود.

همبستگی های جهانی از انقلاب ایران جریان دارد. از جمله امروز هشتم فوریه اتحادیه های کارگری ده کشور انگلستان، آلمان، فرانسه، نروژ، دانمارک، هلند، سوئد، اسپانیا، کانادا و آمریکا  در همبستگی با کارگران و انقلاب مردمی ایران اعلام تجمع کرده اند. این اتحادیه ها خواستار آزادی بی قید و شرط کارگران زندانی و همه زندانیان سیاسی، پایان دادن به آزار و اذیت و تعقیب فعالین کارگری، به رسمیت شناخته شدن حق ایجاد تشکل های مستقل و آزاد کارگری، توقف اعدامها و حمایت بی قید و شرط اروپا از خواست مردم ایران برای دموکراسی و حقوق انسانی شده اند. اتحادیه های کارگری بریتانیا ، کلکتیو سندیکایی فرانسه که پنج فدراسیون سندیکایی بزرگ فرانسه شامل کنفدراسیون فرانسوی دموکراتیک کار (اس اف د ت)، کنفدراسیون عمومی کار (س ژ ت)، فدراسیون سندیکایی متحد (اف اس او – فرهنگیان)، اتحادیه سندیکایی برای همبستگی (سولیدر)، اتحادیه ملی سندیکاهای مستقل (اونسا) ، و اتحادیه های کارگران سوئد (ال او)، اتحادیه های کارگری نروژ، اتحادیه های دانمارک و کانادا از جمله اعلام کنندگان این میتینگ های حمایتی هستند.

همچنین ۳۵ استاد دانشگاه، سیاستمدار، حقوقدان، پژوهشگر و فعال حقوق زنان در بنگلادش، در بیانیه‌ای مشترک حمایت و همبستگی خود را با جنبش اعتراضی زن، زندگی، آزادی (ژن، ژیان، ئازادی) در ایران اعلام کردند. آنها در بیانیه خود با اشاره به سرکوب زنان و معترضان در ایران و کشتار بیش از ۵۰۰ نفر از جمله ۵۷ کودک و دستگیری بیش از  ۱۹ هزار بازداشتی و اعدام معترضین و انحصار قدرت در دست طبقه مذهبی حاکم و استفاده از سرکوب برای کنترل مردم و مصونیت حاکمان ایران از پاسخگویی را به‌عنوان دلایل اصلی بروز جنبش زن، زندگی، آزادی اعلام کرده اند.  گیتی‌آرا نسرین، استاد دانشگاه داکا، مشرفه میشو، دبیر کل حزب انقلابی دموکراتیک و رئیس مجمع اتحادیه کارگران صنعت پوشاک، رهنوما احمد، نویسنده مطرح بنگلادشی و رانی یان یان، رهبر بومی و مشاور ارشد رهبر سنتی حلقه بومیان چاکما از جمله امضا کنندگان این بیانیه هستند.

تا کنون گروههای زنان بسیاری از کشور های مختلف جهان از جمله از لبنان، سوریه، افغانستان، ترکیه، سودان و کشورهای غربی از انقلاب زن، زندگی، آزادی اعلام حمایت کرده اند.

نابود باد حکومت اسلامی!

حزب کمونیست کارگری ایران

۱۹ بهمن ۱۴۰۱، ۸ فوریه ۲۰۲۳

اینرا هم بخوانید

سوسن زَکزَک، عضو شورای رهبری انجمن زنان سوریه:نگرانی زنان سوریه از ابهام در آینده حقوقشان پس از تغییر حکومت

سوسن زَکزَک، عضو شورای رهبری انجمن زنان سوریه، با ابراز نگرانی عمیق از عدم تأمین …