نرخ تورم در۱۵استان بالای۵۰ درصد است. ادعای کاهش تورم تیرماه به ۴۷.۵ درصد

همشهری آنلاین، گزارش جدید مرکز آمار ایران نشان می دهد، نرخ تورم سالانه کشور در تیر ماه ۱۴۰۲ با کاهش یک درصدی به ۴۷.۵ درصد رسید.

بررسی آمار نرخ تورم تیرماه در ۳۱ استان نشان می دهد، نرخ تورم در ۳۱ استان کشور کاهش یافته و در ۱۵ استان نرخ تورم بالای ۵۰ درصد است.نرخ تورم نقطه ای هم در ماه گذشته کاهش ۳.۲ درصدی داشته و تورم ماهانه هم به ۲ درصد رسید.بررسی استانی نرخ تورم نشان می دهد، نرخ تورم تیر ماه در مقایسه با خردادماه در ۳۱ استان نزولی شده، ولی همچنان در ۱۵ استان نرخ تورم بالای ۵۰ درصد است.البته نرخ تورم در خردادماه در ۱۸ استان بالای ۵۰ درصد بود که حاکی از بهبود تورم در تیرماه است.

  • در خبر دیگری در ١٧ تیر ماه ایلنا به نقل از غلامرضا نوری قزلجه نماینده بستان‌آباد نوشت:«مسئولان مدام می‌گویند تورم ۴۰ درصد است، این در حالی است که می‌بینیم تورم ۱۲۰ درصد است، پس چطور می‌گویند تورم ۴۰ درصد است. واقعیت امر همان است که در عمل اتفاق می‌افتد و بازی کردن با این اعداد و رقم‌ها چیزی نیست که بر مردم پوشیده باشد، چراکه مردم هر روز خرید می‌کنند و روزانه این مسائل را می‌بینند و کاش تصمیم‌گیران و کسانی که پست دارند، کمی در بیان آمارها دقت کنند که بی‌اعتمادی در جامعه بیشتر نشود».

اینرا هم بخوانید

فاکس‌نیوز: وضعیت سپاه پس از تحمل شکست‌های بزرگ، بحرانی است

فاکس‌نیوز با انتشار گزارشی درباره وضعیت کنونی سپاه پاسداران پس از حملات سهمگین و مرگبار …