نگاه هفته: مجموعه اخبار و گزارشات هفته در شهرهای کردستان

نسان نودینیان

 

خوانندگان عزیز نگاه هفته (نشریه ایسکرا) نگاه هفته این شماره ما  مطالب متنوع و مهمی را تحت پوشش قرار داده است. در این شرایط دو مساله مهم در کردستان درجریان است، یکم؛ دستگیری محمود صالحی و حمایتهای وسیع از او و دوم؛ فاجعه زلزله و اخبار این واقعه دردناک.

در این شماره دو خبر اجتماعی را همراه مجموعه ای از پیام و مطالب در ارتباط با محمود صالحی و مجموعه ای از پیام و مطالب و خبر در ارتباط با زلزله را منعکس کرده این.

اخبار اجتماعی:

 

استاندار در حلقه اعتراض کارگران مرز باشماق

بدنبال اعتراضات کارگران مرز باشماق مریوان، بهمن مرادنیا ظهر روز ١٦ آبان در جریان بازدید از این مرز رسمی وعده حل یک ماهه مشکلات کارگران را داد. قضیه از این قرار است که صبح روز ١٤ آبان کارگران مرز باشماق در اعتراض به عملکرد شرکت انبارهای عمومی تجمع کردند. این شرکت تعهد داشته در ازای کسر مبلغی از دستمزد کارگران، به آنها خدماتی همچون سرویس بهداشتی و جای خواب ارائه دهد که تا کنون در انجام آن تعلل کرده و کارگران با مشکلات بسیاری مواجه هستند.این کارگران خواستار بیمه ، ایجاد سایبان ، ساخته شدن امکانات بهداشتی و رفاهی درمحل و پرداخت بموقع حقوقهایشان هستند. بنا بر خبر ها شرکت متولی انبار‌های عمومی مرز باشماق، ٢ ماه پیش متعهد شده بود تا چهاردهم آبان امسال این امکانات را برای کارگران فراهم کند که تاکنون اقدامی انجام نشده است. در عکس العمل به تجمع روز ١٤ آبان اعلام شد که برای رسیدگی به مشکلات کارگران روز ١٥ آبان با حضورکارگران و مسئولان، جلسه‌ای در فرمانداری مریوان برگزار شود.

در انبار‌های عمومی مرز رسمی باشماق مریوان کالا‌های وارداتی و صادراتی که بین دو گمرک ایران و عراق مبادله می‌شود نگهداری یا بارگیری می‌شوند. در مرز رسمی باشماق مریوان سالانه حدود بیست میلیارد دلار کالا بین ایران و عراق مبادله می‌شود.

 

توپ باران مرزها توسط نیروهای نظامی حکومت اسلامی!

طبق گزارش منتشر شده از کردستان عراق روز ١٢ نوامبر ٢٠١٧  نیروهای نظامی جمهوری اسلامی کوههای آسوس در مرز کردستان ایران و عراق را توپ باران کرده اند. از تلفات و خسارات احتمالی هنوز گزارشی نرسیده است. اما از سوی دولتهای ایران، ترکیه و عراق، در یک توافق منطقه ای قرار است مرزهای خود را برای اپوزیسیونهای این دولتها نا امن کنند. جمهوری اسلامی و دولت ترکیه در چند سال اخیر مرتب مناطق مرزی را بمباران کرده و زندگی مردم این منطقه را با نا امنی و خسارت جانی و مالی مواجه کرده اند. این بار اما در یک توافق سه جانبه میان دولتهای عراق، ایران و ترکیه قرار است هماهنگ این نوع عملیات را پیش ببرند.  این اعمال جنایتکارانه را باید محکوم کرد. مردم تحت ستم و محروم این مناطق حق دارند از یک زندگی امن برخوردار باشند.

 

پیام و مطالب مربوط به محمود صالحی

محمود صالحی باید به فوریت  آزاد شود

محمود صالحی فعال باسابقه کارگری که بیشتر عمر  خود را  در دفاع از حقوق کارگران و ستم‌کشان گذرانده، اکنون مدتی است به عنوان زندانی بر روی تخت بیمارستان در غل و زنجیر است، روشی غیرانسانی و به جامانده از سبعیت دوران بردگی؛ و طبق آخرین اخبار قرار است با همین وضعیت دوباره به زندان منتقل شود درحالی که پزشک قانونی خواهان انتقال وی به بیمارستانی مجهزتر برای  ادامه درمان است.

او که در سال‌های گذشته تلاش خود را برای ایجاد تشکل های کارگری و دفاع از حقوق کارگران لحظه ای متوقف نکرده بود با جسمی رنجور مورد خشم و کینه سرمایه داری حاکم بر ایران  قرار گرفته و در یک پرونده ساختگی ابتدا به ٩ سال زندان و سپس به یک سال محکوم شده است.

حکم این فعال باسابقه جنبش کارگری ایران  در حالی به اجرا در آمده  که وی مجبور است هفته ای دوبار دیالیز شود. کلیه های محمود بر اثر زندانی شدن‌های مکرر و عدم رسیدگی های درمانی لازم از کار افتاده و علاوه بر این دچار بیماری حاد قلبی نیز شده است.

سرمایه داری حاکم بر ایران  گمان می کند با به زنجیر کشیدن محمود صالحی، زندانی کردن رضا شهابی، اسماعیل عبدی، محمود بهشتی، مختار اسدی و محسن عمرانی و … ، احضار برای اجرای حکم جعفر عظیم زاده، علی نجاتی، علیرضا ثقفی، حکم شلاق برای شاپور احسانی راد، احضار داوود رضوی، ابراهیم مددی برای حضور دردادگاه و … می‌تواند جلوی فعالیت های فعالان کارگری و اجتماعی را سد نماید و زحمتکشان را از مبارزه برای دست یابی به حقوق  انسانی شان باز دارد.

اما بدون تردید تداوم چنین سیاست‌هایی، تشکل‌های مستقل کارگری و طبقه کارگر ایران را بیش از پیش به صحنه مبارزه علیه ستم و بی عدالتی خواهد کشاند.

آزادی فوری و بی قید و شرط محمود صالحی خواست فوری امضاکنندگان این بیانیه است و ما با هشدار نسبت به وضعیت وخیم جسمانی این فعال برجسته جنبش کارگری ایران، بدین وسیله عواقب ناشی از وارد شدن هرگونه لطمات جسمانی به او را متوجه بالاترین مقامات قضائی و اجرائی کشور می‌دانیم.

 

اتحادیه آزاد کارگران ایران

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

سندیکای نقاشان البرز

کانون مدافعان حقوق کارگر

کمیته پیگیری  ایجاد تشکل های کارگری

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری

١٩ آبان ١٣٩٦

 

پروین محمدی:محمود صالحی را با نیروی قدرتمند اجتماعی طبقه کارگر آزاد کنیم

محمود صالحی یکی از رهبران کارگری را در حالی به بند کشیده اند که کلیه هایش بعلت عوارض زندان های گذشته، هر هفته باید دیالیز می شد، قلبش نیز نیاز به عمل داشت، طبق همه حقوق و کنوانسیون های جهانی نباید او را به حبس بکشانند و در زندان نگه دارند، اما اختلاس گران، سرمایه داران و دزدان حاکم ،کینه او را به دل گرفتند زیرا محمود صالحی فریاد مقاومت و مطالبات کارگران بود .

محمود اهل سازش و مماشات و معامله بر سر حقوق و خواسته های کارگران نیست، محمود فقط حرف نمی زند اهل عمل و حرکت و جنبش است و این چنین بود که محمود صالحی خار چشم و استخوان در گلوی حاکمان شد.

همین جاست که پیوند ناگسستنی بین مطالبات کارگران و آزادی محمود صالحی ایجاد می شود بنابراین امروز باید طبقه کارگر با همه توان و نیروی قدرتمند خود برای آزادی محمود صالحی به میدان بیاید و نگذارند سرنوشت ستار بهشتی، شاهرخ زمانی و محمد جراحی بار دیگر تکرار شود

میدانیم امروز خطر مرگ محمود صالحی را تهدید می کند محمود هرگز پا پس نمی گذارد، او تا پای جان ایستاده است از این روست که باید کارگران با اتحاد و همبستگی و نیروی توانمند خود چنان عرصه را بر زندانبانان حقوق و مطالبات شان تنگ کنند و هزینه حبس محمود را در زندان برای حاکمین چنان سنگین کنند تا هر چه زودتر آزادی محمود صالحی را جشن بگیرند در این این روزها با وجود پیشروی جنبش اعتراضی در جامعه، ما کارگران باید بتوانیم با نیروی خودمان محمود صالحی را از زندان آزاد کنیم

۱۹ آبان ۹۶

 

بازداشت و حبس محمود صالحی را قویاً محکوم میکنیم.

بدنبال موج بازداشت های اخیر فعالین کارگری در آستانه روند تعیین حداقل دستمزد و برای ایجاد فضای سرکوب و رعب در مقابل اعتراضات و اعتصابات گسترده کارگری، محمود صالحی، فعال کارگری از مقابل درب بیمارستانی که برای مداوا مراجعه کرده بود ،توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان مرکزی سقز منتقل گردید.

هم اکنون نیز بعلت عارضه قلبی از زندان به یک بیمارستان اعزام گردیده است.

ما دستگیری این کارگر مبارز را که بیماری اش ناشی از سالها تحمل زندان در گذشته و بی توجهی مسئولین در مداوایش بوده است را بشدت محکوم میکنیم و خواستار آزادی فوری و بیقیدوشرط ایشان ودیگر کارگران و فعالین کارگری هستیم ….سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه…مورخ…١٥/٨/١٣٩٦..خورشیدی

                

تداوم بازی با جان محمود صالحی را تحمل نخواهیم کرد

جعفر عظیم زاده:

جان محمود صالحی بشدت در خطر است. علاوه بر بیماری حاد کلیوی، محمود دچار بیماری خطرناک قلبی است. بطوریکه به فاصله شش روز پس از بازداشت در زندان دچار حمله قلبی شد و به بیمارستان منتقل گردید. اما بر خلاف همه موازین پزشکی و انسانی، محمود را به عنوان یک بیمار قلبی بستری شده در بخش سی سی یو با غل و زنجیر مورد مراقبتهای پزشکی قرار دادند و علیرغم تاکید پزشکان بیمارستان و گزارش پزشکی قانونی در مورد وضعیت خطیر محمود، او را پس از ٩ روز بار دیگر به زندان باز گرداندند.

بازی بسیار خطرناک با جان محمود صالحی و به غل و زنجیر کشیدن او به عنوان یک بیمار قلبی در بخش سی سی یو یک اتفاق و یا عملی خودسرانه از سوی بخشی از قوه قضائیه و نهادهای امنیتی در شهرستان سقز نیست، بلکه نمایش عریانی از سرکوب سیستماتیک و شقاوت علیه حق خواهی ما کارگران توسط سرمایه داری حاکم بر ایران است که هر روزه در اشکال مختلفی از سرکوب خشونت بار کارگران هپکو و آذرآب تا احضارهای دسته جمعی و تعقیب قضائی کارگران نیشکر هفت تپه، صدور حکم شلاق بر علیه فعالان کارگری و به زندان انداختن چهره های سرشناس جنبش کارگری و معلمان، تا ضرب و شتم دست فروشان و به گلوله بستن کولبران و گسترش بی سابقه کودکان کار و تجاوز به آنها و… در جای جای کشور جاری است.

امروز سرمایه داری حاکم بر ایران بی هیچ لفافه و پرده پوشی با عریان ترین شکلی از بربریت و غارت و چپاول دسترنج کارگران و اندوخته های ناچیز صدها هزار نفر از مردم زحمتکش کشور و تحمیل بالاترین درجه از استیصال و درماندگی به میلیونها خانواده کارگری برای گذران زندگی در مقابل ما کارگران و مردم زحمت کش ایران شمشیر از نیام بر کشیده و بی هیچ شرمی، کارگران گرسنه ای را که ماهها حقوق نگرفته اند آماج ضربات باتوم قرار میدهد، فوج فوج گارد ویژه علیه آنان اعزام میکند و یکی از محبوب ترین چهره های جنبش کارگری ایران را در مقابل چشمان ما مردم ایران و جهانیان در بخش سی سی یو به زنجیر میکشد، ادامه درمان او را متوقف میکند و شرم و ابائی نیز از نمایش چنین صحنه هایی از شقاوت و بربریت ندارد.

اما چیزی که در میان برای ما کارگران و مردم زحمتکش ایران روشن و برای اقلیتی صاحب قدرت که سر در توبره چپاول و غارتگری فرو برده و پشت خود را به قدرت سرکوب لم داده اند ناروشن است فوران خشم میلیونی کارگران، معلمان و عموم توده های زحمتکش مردم ایران است که با تداوم وضعیت موجود سر بر خواهد آورد.

محمود صالحی باید به فوریت و بی هیچ قید و شرطی آزاد شود. ما به نوبه خود در اتحادیه آزاد کارگران ایران، تداوم بازی با جان محمود صالحی را تحمل نخواهیم کرد و در صورت دوام شرایطی که هم اکنون به این فعال برجسته جنبش کارگری ایران تحمیل شده است دامنه اعتراضات خود را گسترش خواهیم داد.

 

نهادهای امنیتی باید دست از هرگونه تهدید و فشار و ارعاب علیه خانواده بهنام ابراهیم زاده بردارند.

بهنام ابراهیم زاده وبلاگ‌نویس، فعال کارگری و مدافع حقوق کودکان، از اعضای جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان و کمیته پیگیری ایجاد تشکلهای کارگری، ٢٢ خرداد ٨٩ توسط نیروهای لباس شخصی در تهران بازداشت شد. او در ابتدا به ٢٠ سال حبس و در نهایت به ٥ سال حبس تعزیری محکوم گردید.

بهنام در طی سالهای زندان، علیرغم قرار داشتن تحت فشار شدید از سوی نهادهای امنیتی، لحظه‌ای از پای ننشست و سکوت نکرد. او داخل زندان بارها خود را مجبور به استفاده از روش اعتصاب غذا دید و در همان شرایط با تمام توان و با انتشار بیانیه و مطالب کارگری و حقوق بشری، همواره صدای کودکان، جوانان، زنان و کارگران بود.

بهنام ابراهیم زاده نمونه‌ای از فعالین سیاسی است که با وجود از دست دادن پس‌انداز سالها کار و زحمتش در طول تحمل ٨ سال حبس ظالمانه، منزل استیجاری، بیکاری و گرانی موجود و مشاغل موقت و پاره وقت، بعد از آزادی نیز در شرایطی که فرزندش نیما با بیماری سرطان دست به گریبان است و با وجود ١١ روز بازداشت مجدد به خاطر تجمع جلوی درب زندان رجایی شهر برای دفاع از زندانیان سیاسی در حال اعتصاب غذا، هرگز دست از فعالیت نکشید و همواره شجاعانه در دفاع از زندانیان سیاسی و غیر سیاسی در مقابل زندانبانان و مسولان رده بالای حکومتی ایستاد و با مبارزه‌ی بی‌وقفه، کل سیستم قضایی حکومت و رفتارهای وحشیانه زندانبانان را افشاکرد.

او با انتشار بیانیه‌های مختلف به مناسبتهای مختلف به مبارزه علیه بی‌حقوقی و محرومیتهای موجود ادامه داده و لحظه‌ای از پای ننشسته است.

حمله گارد زندان اوین در ٢٨ فروردین ٩٣ و مقاومت مثال زدنی این فعال سیاسی و ماهها مقاومت و پایداری‌اش، حتی در سلولهای انفرادی بندهای ٢٠٩ و ٢٤٠ و دهها مورد دیگر، کارنامه درخشانی از این زندانی سیاسی سابق ساخت که باعث شده او هر روز در یاد هر انسان مبارزی ماندگار باشد و هرگز فراموش نشود.

در دوران حبس، زندانبانان و دستگاه قضایی برای تحت فشار قرار دادن و به سکوت واداشتن بهنام ابراهیم زاده همواره او را از بندی به بند دیگر منتقل و از زندانی به زندان دیگر تبعید می‌کردند. حتی به دفعات خانواده‌اش را احضار و تهدید می‌کردند که سکوت کنند.

او حتی بعد از آزادی از زندان، در روز جهانی کارگر ٩٦، از سوی نهادهای امنیتی به دفعات تهدید شد و همانطور که می‌دانیم حتی دوباره به مدت ١١ روز تحت بازداشت قرار گرفت.

نیما تنها فرزند این خانواده خوشبختانه به طور کامل قطع درمان شده بود و تنها ماهی یکبار مورد چکاب قرار می‌گرفت. اما متاسفانه بازداشت مجدد بهنام و نگرانی و تشویش ناشی از آن، بیماری نیمای عزیز را تشدید کرد و باعث شد بیماری تنها فرزند این چهره‌ی خوشنام، محبوب و شناخته شده‌ی کارگری، عود کند. الان نیما بیش از چند هفته است که در بیمارستان محک بستری و در اتاق ایزوله تحت شیمی درمانی قرار دارد.

طبق گفته بهنام ابراهیم زاده نیما در حال حاضر در وضعیت خوبی نیست و هم اکنون مرتب شیمی درمانی می‌شود. وایت و پلاکت‌های بدنش پایین آمده طوری که میل به خوردن و نوشیدن را از نیما گرفته است.

اکنون وقت آن است که با حمایت بیش از پیش خود، نهادهای امنیتی را متوجه کنیم که تحت فشار قرار دادن این خانواده برایشان نتیجه‌ی عکس دارد. طبق نظر کادر درمانی بیمارستان محک و پزشک معالج نیما هرگونه تشویش و استرس برای نیما همچون سم برای وضعیت او خطرناک است.

بهنام ابراهیم زاده یک فعال کارگری و حقوق بشری است که نه تنها جرمی مرتکب نشده، دزدی و اختلاس نکرده، مانند سعید طوسی به کودکان‌ تجاوز نکرده، دست به غارت و چپاول مملکت نزده و پول مردم را بر نداشته بلکه او صدای کودکان، جوانان، زنان و کارگران زجر کشیده‌ی این سرزمین بوده است.

جنبش برای رفع اختناق و ایجاد آزادی، جنبش برای رفع تبعیض و ایجاد برابری و جنبش برای رفع فقر و ایجاد رفاه، وظیفه‌ی خود می‌داند که بهنام ابراهیم زاده را در دایره وسیع حلقه حمایتهای همه جانبه خود قرار بدهد.

بهنام ابراهیم زاده تنها نیست.

محمد برسلانی

 

٥٣٦ نفر از فعالین کارگری، فرهنگی و اجتماعی کشور به رفتار غیرانسانی حکومت با محمود صالحی اعتراض کرده اند

آیا زنجیری که بر پای محمود صالحی، روی تخت بیمارستان بسته اند، تنها به بند کشیدن یک انسان، یک کارگر، یک انسان آزادیخواه در گوشه ای از ایران است؟ آیا این زنجیری نیست که برپای همه‌ی ما، همه‌ی ستمدیدگان، آوارگان، تهیدستان و تحقیر شدگان و همه‌ی مبارزان و آزادیخواهان این جامعه‌ی بیمار بسته شده است؟ آیا تصویری عریان‌تر از خشونت سرد و سرکوبگر سرمایه و پاسداران حکومت ستم و سرمایه و دار و شکنجه وجود دارد؟ آیا فریادی از این رساتر برای آگاه کردن ما از زنجیرهای آشکار و پنهانی که ما را در تار و پود نکبت ستم و سرمایه اسیر کرده است وجود دارد؟ آیا فقط انسان بودن، نه حتی روشنفکر و مبارز و آزادیخواه بودن، برای شنیدن این فریاد و طنین انداز کردن آن همچون غرشی از هزاران و هزار حنجره کافی نیست؟

محمود صالحی، با شرافتش، با مبارزه و استواری اش و با آزادیخواهی دلیرانه اش زنجیرهای ما را به ما نشان می دهد. این زنجیر همه‌ی ماست که بر پای نحیف پیکر بیمار او بسته شده است. او تنها نیست، اگر ما سردی زنجیرهای بسته بر پای خویش را لمس کنیم.

با فریادی رساتر، زنجیر را از پای صالحی باز کنیم.

١. آلاله شیروی٢. ابراهیم آوخ٣. ابراهیم عالی‌پور٤. ابو فتحی٥. ابوالفضل احمدزاده٦. ابوالفضل آنائی

٧. ابوالفضل فتحی سردهایی٨. احسان حقیقی‌نژاد٩ احسان دهقان١٠. احسان عباسی١١. احسان غلامنژاد١٢. احمد امانی١٣. احمد پورابراهیم١٤. احمد شامال١٥. احمد شمشکی١٦. احمد عبدلی١٧. احمد عسگری١٨. احمد مرتضوی١٩. اردشیر نظری٢٠. ارسلان کاظم نژاد٢١. ارشد فیلی

٢. اسرین رادمنش٢٣. اسماعیل قنواتی٢٤. اسماعیل محمودی٢٥. اشرف کار٢٦. اصغر ایزدی٢٧. افشین شمس٢٨. اکبر معصوم‌بیگی٢٩. اگرین نادری٣٠. الناز کریمی٣١. الهام صالحی

٣٢. الهام هومین فر٣٣. الوار قلی وند٣٤. امید حنیف٣٥. امیر چمنی٣٦. امیر درویش‌وند٣٧. امیر عزتی٣٨. امیر غفاری٣٩. امیر کریم‌نژاد٤٠. امیر معماریان٤١. امیرعباس آزرم‌وند٤٢. امیرهوشنگ افتخاری راد٤٣. امین امامی٤٤. امین باقری٤٥. امید علیزاده٤٦. امیر جواهری لنگرودی٤٧. امیر رضا افشین نیا٤٨. امیرحسین موسویان٤٩. امیررضا اسدی٥٠. امیرهوشنگ گراوند٥١. انسیه صیادی

٥٢. انیشا اسداللهی٥٣. اوختای حسینی٥٤. اوکتای قلی وند٥٥. اولدوز هاشمی٥٦. ایرج سیف٥٧. ایرج کریمی پور٥٨. ایمان کریمی٥٩. آبتین مظفری٦٠. آذر ارفع زاده٦١. آرش اله وردی٦٢. آرش موسوی٦٣. آرمان اسماعیلی٦٤. آریا فرهنگ٦٥. آریس زارعی٦٦. آزاده صابری

٦٧. آزاده معینی٦٨. آزیتا ولی زاده٦٩. آفاق ربیعی٧٠. آکو امین٧١. آلاله شیروی٧٢. آیدا عمیدی

٧٣. آیدا رحیم زاد٧٤. آیدین غلام زاده٧٥. بابک بیات٧٦. بامداد آزادی٧٧. بامداد یاوری٧٨. بختیار یوسفی٧٩. بهار کوهستانی٨٠. بهداد بردبار٨١. بهرام روحی آهنگرانی٨٢. بهرام‌ وطنی٨٣. بهرنگ زندی٨٤. بهرنگ نجمی٨٥. بهروز خباز٨٦. بهروز فراهانی٨٧. بهروز ورقایی٨٨. بهزاد امانی٨٩. بهزاد گرجی٩٠. بهمن تمدن٩١. بهمن نمازی٩٢. بهنام ابراهیم زاده٩٣. بهنام دارایی‌زاده٩٤. بی نظیر خواجه پور٩٥. بیستون بیگ زاده٩٦. پدرام بابازاده٩٧. پرتو عظیمی٩٨. پردیس رحمانفرد٩٩. پروانه عارف١٠٠. پروانه قاسمیان١٠١. پرویز صداقت١٠٢. پروین محمدی١٠٣. پروین اسفندیاری١٠٤. پریا نعمتی١٠٥. پریسا حاتمی١٠٦. پریسا سردشتی١٠٧. پریسا نصرآبادی١٠٨. پژهان‌ مختاری١٠٩. پندار هادی‌ن‍ژاد١١٠. پوریا مرادی١١١. پویا جانی پور١١٢. پیشکو فاتحی١١٣. پیام شاکر١١٤. پیمان پیران١١٥. پیمان کریمی١١٦. ترمه کرامتی١١٧. تقی صابری١١٨. تومی ویترمارک١١٩. تیمور ذوفنون١٢٠. تینا خیاط١٢١. ثریا حاتمی١٢٢. جبار محمدی١٢٣. جعفر عظیم‌زاده١٢٤. جلال نادری

١٢٥. جمیل خوانچه زار١٢٦. جواد بیرامی١٢٧. جواد تهرانی١٢٨. چینی فیضی١٢٩. حافظ موسوی

١٣٠. حجت قانعی١٣١. حسام حسین‌زاده١٣٢. حسام شریف پور١٣٣. حسن آزاد١٣٤. حسن حسام

١٣٥. حسن رضیئی١٣٦. حسن مرتضوی١٣٧. حسنیه دوست قرین١٣٨. حسین افصحی١٣٩. حسین دارستانی١٤٠. حسین عبداله زاده١٤١. حسین غلامی١٤٢. حسین رزاقی١٤٣. حسین فرخ زاده١٤٤. حسین یوسفی١٤٥. حشمت محسنی١٤٦. حمید حاجیلاری١٤٧. حمید ذوالقدر١٤٨. حمید فراهانی١٤٩. حمید نوذری١٥٠. حمیدرضا فرزانه١٥١. حمیدرضا قاضی زاهدی١٥٢. حمید وطنی

١٥٣. حمیدرضا خشنودفر١٥٤. حورا سپهر١٥٥. خالد نودشه١٥٦. خسرو رحیمی١٥٧. خسرو شاه‌علی١٥٨. خسرو معینی١٥٩. دارا مستوفی١٦٠. داریوش پارسا١٦١. داریوش محمدی مجد١٦٢. دانیال حقگو١٦٣. دانیال ایمانی١٦٤. داور خیری١٦٥. داوود رضوی١٦٦. راحله طارانی١٦٧. رامان ساعد١٦٨. رامیار رضایی١٦٩. رامیار حسینی١٧٠. رامین‌ قلی وند١٧١. رحمان سلیمان

١٧٢. رحمت غلام١٧٣. رحیم فرید١٧٤. رحیم امیری١٧٥. رحیم مهدی١٧٦. رزگار ملامحمدی١٧٧. رژا روشن١٧٨. رسول شوکتی١٧٩. رضا اکوانیان١٨٠. رضا برازنده١٨١. رضا بیات١٨٢. رضا پایا١٨٣. رضا روزبهانی١٨٤. رضا رئیس دانا١٨٥. رضا سپیدرودی١٨٦. رضا شاهمرادی١٨٧. رضا عابد١٨٨. رضا عفتی١٨٩. رضا نصیری١٩٠. رعنا سهرابی١٩١. رفعت رنجبران لنگرودی١٩٢. رهام یگانه١٩٣. روح الله باقری١٩٤. روزان مامدی١٩٥. روزبه آبادان١٩٦. روزبه سوهانی١٩٧. روزبه گرجی بیانی١٩٨. روزبه معینی١٩٩. روژین پزشکیان٢٠٠. روشنک هوشمند٢٠١. رویا حشمتی٢٠٢. رویا دارابی٢٠٣. رویا زرین٢٠٤. رویا حشمتی٢٠٥ ریبوار پرویزی٢٠٦. ریحانه کاظمی٢٠٧. ریحانه انصاری٢٠٨. زانیار سهرابی٢٠٩. زرتشت احمدی راغب٢١٠. زهرا فیاض٢١١. زهره فرد٢١٢. ژاله فولادپور٢١٣. سارا خلیلی جهرمی٢١٤. سارا دلشاد٢١٥. سارا یوسف‌پور٢١٦. ساره سکوت٢١٧. ساسان دانش٢١٨. ساغر ساغرنیا٢١٩. ساناز داودزاده فر٢٢٠. سایت خاوران٢٢١. سپند آرند٢٢٢. ستاره صبور٢٢٣. سعید آرمان٢٢٤. سعید بهمنیان٢٢٥. سعید سهرابی٢٢٦. سعید صادقیان٢٢٧. سعید اوحدی٢٢٨. سعید حسن زاده٢٢٩. سعید صادقیان٢٣٠. سعید کریمی٢٣١. سعید میلان٢٣٢. سعید نادری٢٣٣. سلیمان بایزیدی٢٣٤. سلیمان خضری٢٣٥. سماء اوریاد٢٣٦. سمیه دیندارلو٢٣٧. سمیه رستمی‌پور٢٣٨. سمیرا قربانی٢٣٩. سمیه کریمی آذر٢٤٠. سهند ریاحی٢٤١. سهند عباسی٢٤٢. سهند نسایی٢٤٣. سهیل آقازاده٢٤٤. سودابه گشتاسبی٢٤٥. سیامک میرزاده٢٤٦. سیامند زندی٢٤٧. سیاوش آقایی٢٤٨. سیاوش شهابی٢٤٩. سیروس ملکوتی٢٥٠. سیف خدایاری٢٥١. سیما ریاحی٢٥٢. سیما مرتضوی٢٥٣. سینا حبیبی٢٥٤. سیامک طاهری٢٥٥. سیاوش فرهادی٢٥٦. سیاوش نیشابوری٢٥٧. سیروس مددی٢٥٨. شادی انصاری٢٥٩. شاهد علوی٢٦٠. شاهین شریفیان٢٦١. شایسته شیخی٢٦٢. شبگیر حسینی٢٦٣. شبنم آذر٢٦٤. شروین طاهری٢٦٥. شکیبا عسگرپور٢٦٦. شهاب قاضی‌خانی٢٦٧. شهرام اقبال‌زاده

٢٦٨. شهرام کیانی٢٦٩. شهرزاد چرامی٢٧٠. شهلا باور٢٧١. شهلا حیدری٢٧٢. شهناز رضاقلی

٢٧٣. شهناز مرتب٢٧٤. شورش مولانی٢٧٥. شیدا مرادی٢٧٦. شیما بهرهمند٢٧٧. شیما مقدسی

٢٧٨. شیوا خیرآبادی٢٧٩. شیوا شاهین٢٨٠. شیدا عبدی٢٨١. شیدا مهدوی٢٨٢. شیوا کرمی٢٨٣. صادق فلاح‌پور٢٨٤. صالح گرامی٢٨٥. صدیق اسماعیلی٢٨٦. صلاح آزادی٢٨٧. صلاح عباسی

٢٨٨. صمد وکیلی٢٨٩. طاها شاهمرادی٢٩٠. طاهر احسانی٢٩١. طاهره موسوی٢٩٢. طلیعه میرزایی٢٩٣. طوفان مهدوی٢٩٤. ظهراب امینی فرد٢٩٥. عاطفه رنگریز٢٩٦. عالیه اقدام دوست

٢٩٧. عباس پابرجا٢٩٨. عباس شهرابی٢٩٩. عباس محمودی٣٠٠. عبدالله وطن‌خواه٣٠١. عبدی کلانتری٣٠٢. عثمان کریمی٣٠٣. عثمان محمدی٣٠٤. عدنان قادری٣٠٥. عرفان رشیدی٣٠٦. عزت دولت آبادی٣٠٧. عزیز سنگتراش٣٠٨. عزیزاله معینی٣٠٩. عسل اخوان٣١٠. عسل محمدی٣١١. عطاء کرم‌زاده٣١٢. عطیه فوادی٣١٣. علی عبداله زاده٣١٤. علی نبی زاده٣١٥. علی ثباتی٣١٦. علی رسولی٣١٧. علی عزیزی٣١٨. علی فاضل‌زاده٣١٩. علی فخفوری٣٢٠. علی کلانتری

٣٢١. علی موسوی٣٢٢. علی یوسفی٣٢٣. علیرضا آدینه٣٢٤. علیرضا خزایی٣٢٥. علی ابوطالبی٣٢٦. علی آزادی٣٢٧. علی باجور٣٢٨. علی سالکی٣٢٩. علی سهرابی٣٣٠. علی صالحی٣٣١. علی محمدی زنگانلی٣٣٢. عمر رشیدی٣٣٣. عنایت یوسف پور٣٣٤. عیدی نعمتی

٣٣٥. عیسی فیضی٣٣٦. غزال جمشیدی٣٣٧. غلامرضا غلام‌حسینی٣٣٨. فاتح مردوخ٣٣٩. فاطمه سرحدی زاده٣٤٠. فاطمه سلیمی٣٤١. فخری شادفر٣٤٢. فرامرز قربانی٣٤٣. فربد شیرمحمد٣٤٤. فرج زارعی٣٤٥. فرج سرکوهی٣٤٦. فرح طاهری٣٤٧. فرخ قهرمانی٣٤٨. فرخنده اجی‌زاده٣٤٩. فردین نگهدار٣٥٠. فرزام معینی٣٥١. فرزانه جاویدان٣٥٢. فرزانه جلالی٣٥٣. فرزانه راجی٣٥٤. فرشته فرهانی٣٥٥. فرشید حبیبی٣٥٦. فرمیسک زاهدی٣٥٧. فرنوش پیشرویان٣٥٨. فرنوش نگستانی٣٥٩. فرهاد داوودی٣٦٠. فرهاد شیخی٣٦١. فرهنگ نیکفر٣٦٢. فریبا حسینی٣٦٣. فریبا وش‌سیر٣٦٤. فریبرز فرشیم٣٦٥. فریده سلیمانی٣٦٦. فریده قاضی٣٦٧. فریبرز رفیعی٣٦٨. فرید همایون٣٦٩. فریدا آفاری٣٧٠. فواد آقابگزاده٣٧١. فواد زمانی٣٧٢. فواد فتحی٣٧٣. فوزیه اخوان

٣٧٤. قاسم خلویی٣٧٥. کازلی میرانی٣٧٦. کاظم فرج‌الهی٣٧٧. کامبیز سلطانین٣٧٨. کاوه طلایی٣٧٩. کاوه عباسیان٣٨٠. کاوه کرمانشاهی٣٨١. کاوه مجاور٣٨٢. کبری اربابو٣٨٣. کرممرسنه٣٨٤. کریم شاهی٣٨٥. کمال خسروی٣٨٦. کمال محمودی٣٨٧. کورش سلحشور٣٨٨. کوشا اثیمی٣٨٩. کوکب محمدی٣٩٠. کیهان محمد علیان٣٩١. کیوان غفاری٣٩٢. کیومرث درکشیده

٣٩٣. کیومرث سلیمانی٣٩٤. کامبیز کبیری٣٩٥. کامران معتمدی٣٩٦. کامیار فکور٣٩٧. گلرخ جهانگیری٣٩٨. گلنار خواجوی٣٩٩. لوییز وهابپور٤٠٠. لیلا قرائی٤٠١. ماجد تاتا٤٠٢. ماریا عباسیان٤٠٣. مازیار صالحی٤٠٤. مازیار گیلانی نژاد٤٠٥. مازیار واحدی٤٠٦. مانی حاجیلاری٤٠٧. مجتبی شیدا٤٠٨. مجتبی اسدی٤٠٩. مجتبی نظری٤١٠. محسن حکیمی٤١١. محسن دیلم صالحی٤١٢. محسن شمس٤١٣. محمد اسماعیل وندی٤١٤. محمد ایرانزاد٤١٥. محمد آسیابانی٤١٦. محمد پورعبدالله٤١٧. محمد حبیبیان٤١٨. محمد حسن شفیعی٤١٩. محمد رئوف مرادی

٤٢٠. محمد سردشتی٤٢١. محمد سمندری٤٢٢. محمد صفی‌خانی٤٢٣. محمد عسگری٤٢٤. محمد غزنویان٤٢٥. محمد قره باغی٤٢٦. محمد محبی٤٢٧. محمد میزبان٤٢٨. محمد نقی مرادی٤٢٩. محمدحسین علمی٤٣٠. محمدرضا اسکندری٤٣١. محمدرضا امیری٤٣٢. محمدرئوف مرادی

٤٣٣. محمود بیگی٤٣٤. محمود عسکری٤٣٥. مرتضی افشاری٤٣٦. مرتضی سلطانی٤٣٧. مرجان افتخاری٤٣٨. مرجان داوودی٤٣٩. مرسده محسنی٤٤٠. مریم حکمت شعار٤٤١. مریم ملکیان٤٤٢. مریم وحیدیان٤٤٣. مریم امانی٤٤٤. مریم شکری٤٤٥. مریم محبوب٤٤٦. مریم محسنی٤٤٧. مسعود لطفی٤٤٨. مسعود مقدم٤٤٩. مصطفا عزیزی٤٥٠. مصی شرافتی٤٥١. معصومه غفارزاده٤٥٢. معصومه لطفی٤٥٣. منصوره بهکیش٤٥٤. منور یوسف پور٤٥٥. منیره سعیدی کیا٤٥٦. منیژه حبشی

٤٥٧. منیژه ناظم٤٥٨. مهتاب قربانی٤٥٩. مهدخت قربانی٤٦٠. مهدی قاصد٤٦١. مهدی اصلانی٤٦٢. مهدی توپچی٤٦٣. مهدی رمضان‌زاده٤٦٤. مهدی سلیمی٤٦٥. مهدی صابری٤٦٦. مهدی ملکان٤٦٧. مهدی رضایی٤٦٨. مهدی کشاورز٤٦٩. مهدی نوابی٤٧٠. مهران غلامپور٤٧١. مهرداد امامی٤٧٢. مهرداد باباعلی٤٧٣. مهرداد بنی بایرامی٤٧٤. مهرداد کریمی‌ها٤٧٥. مهرزاد شتبانی٤٧٦. مهرک کمالی٤٧٧. مهرگان ملکی٤٧٨. مهرنوش حیدرزاده٤٧٩. مهرنوش سعیدی٤٨٠. مهرنوش فطرت٤٨١. مهری عباسی٤٨٢. مهسا مکارم٤٨٣. مهسا نادری٤٨٤. مهناز دقیق‌نیا٤٨٥. مونا حاجیلاری٤٨٦. میترا حیدری٤٨٧. میترا صراف٤٨٨. میلا مسافر٤٨٩. میلاد دیلم صالحی٤٩٠. میلاد هماپور٤٩١. مینا سحر٤٩٢. مینو کیخسروی٤٩٣. نادر اصغری٤٩٤. نادر فتورچی٤٩٥. نازنین اکبری٤٩٦. ناصر اعتمادی٤٩٧. ناصر طاهری٤٩٨. ناصر مهاجر٤٩٩. ناهید میرحاج٥٠٠. ناهید خداجو٥٠١. نبی صمیمی٥٠٢. نرگس ایمانی٥٠٣. نسا نائینی٥٠٤. نسرین جعفرزاده٥٠٥. نسیم بنی‌کمالی٥٠٦. نگین گیتی٥٠٧. نیلوفر ابطحی٥٠٨. نیما علوی٥٠٩. نیما فرازمند

٥١٠. هادی رحیمی٥١١. هاروی یوسفی٥١٢. هانا صالحی٥١٣. هانیه مجتهد٥١٤. هرمز شریفی٥١٥. هما بدیهیان٥١٦. هما علیزاده٥١٧. هماره روشن٥١٨. همایون ایوانی٥١٩. همایون حاجی‌خانی٥٢٠. همایون گدازگر٥٢١. هومن نسایی٥٢٢. هیراد پیربداقی٥٢٣. هیرش مجیدنیا٥٢٤. هیمن رسولیان٥٢٥. هیوا کاکهرش٥٢٦. واله زمانی٥٢٧. وحید علیرضا رزازی٥٢٨. وحید محمدی

٥٢٩. یاده صمدی٥٣٠. یاسر همتی٥٣١. یاشار دارالشفاء٥٣٢. یحیی دواندری٥٣٣. یگانه خویی

یاسمن خوشتیغ٥٣٥. یوسف صفاری٥٣٦. یونس تراکمه

 

مطالب مربوط به زلزله

سندیکای کارگران شرکت واحد: اعلام همدردی وتسلیت و درخواست همیاری و کمک به مردم زلزله زده

سندیکای کارگران شرکت واحد وقوع زلزله مرگبار استان های غرب کشور را به خانواده های داغدار و مصیبت دیده و عموم مردم ایران صمیمانه تسلیت گفته وبا آنان اعلام همدردی می کند. از عموم مردم ایران می خواهیم که با تمام توان به یاری و کمک این هم میهنان شریف که اکثرا از اقشار و طبقات زحمتکش و محروم می باشند؛ بشتابند.

تجربه نشان داده است که دستگاه های مسئول، در اینگونه حوادث فاجعه آمیز ازرسیدگی های شایسته و بایسته ناتوان هستند. مسلم است مسئول افزایش شمار قربانیان و تخریب گسترده زلزله، به گردن مسئولان ناکارآمد و غافل می باشد.

سندیکای کارگران شدکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

٢٢/٨/٩٦

 

زلزله این بلای قابل کنترل، دهها هزار انسان در غرب ایران و شرق کردستان عراق را با فاجعه روبرو ساخت.

از شب ٢١ آبان در اثر زلزله ویرانگر، علاوه بر شهر کرمانشاه شهرهای غربی و مخصوصا مرزی استان کرمانشاه شامل اسلام آباد غرب، کرند، سرپل ذهاب، قصر شیرین، ازگله و جوانرود بعلاوه چندین شهر مرزی کردستان عراق دچار آسیب شده اند. هزاران نفر کشته و زخمی شده اند. در میان شهرهای آسیب دیده که در این شرایط سخت و سرما منازلشان تخریب شده و آواره گردیده اند، ساکنین شهر سرپل ذهاب و احتمالا قصر شیرین به کلی مصیبت زده و آواره شده اند. هنوز به خیلی از مناطق زلزله زده رسیدگی نشده و انسانهای زیادی زیر آوار مانده اند ضمن اینکه به مناطق به  به اصطلاح رسیدگی شده نیز مردم با کمبود شدید حداقل امکانات اسکان و خورد و خوراک مواجه هستند.

در حالیکه زلزله، بلائی که زمانهای مدید است در کشورهای پیشرفته دنیا تحت کنترل گرفته شده است در کشوری مانند ایران همچنان تاخت تاز و کشتار و خانه خرابی وسیع انسانها بویژه محرومانی که از داشتن سرپناههای مقاوم در برابر زلزله بی بهره اند را به پیش می راند، مقامات دولتی با توجیه اینکه زلزله، سیل، طوفان و غیره بلایای آسمانی و مرتبط با سرنوشت از پیش رقم خورده فاجع زدگان هستند، از خود سلب مسؤلیت می کنند.

امروز مردم شهرهای استان کرمانشاه دچار آسیب های سنگین مادی و معنوی هستند، بسیاری عزیزانشان مصدوم یا از دست رفته اند.

انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه ضمن ابراز تأسف عمیق نسبت به درد و رنج وارده بر آسیب دیدگان و عرض تسلیت به همه بازماندگان عزیزانی که در این فاجعه جان باخته اند اعلام می دارد که باید به فوریت مصدومان به بهترین شیوه مداوا گردند. سریعا با درخواست از کشورها، نهادها و سازمانهای داخلی و بین المللی که دارای تجهیزات و ابتکارات مدرن در زمینه آوار برداری و نجات مصدومان زیر آوار مانده هستند، مصدومان نجات یابند و سپس و بلافاصله ضمن تعجیل در تأمین مسکن مناسب، به آسیب دیدگان، خسارات وارده به طور تمام و کمال جبران گردد.

انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه   ٢٣/٨/١٣٩٦

 

کمک یک میلیون تومانی پیشکسوت ورزشی پاوه به آسیب دیدگان زلزله!

ابعاد کمکهای مردمی رو به افزایش است. مردم زلزله زده بشدت علیه مسئولین امروز در محلهای وقعه حادثه شعار دادند. و گفتند مسئولین کجا هستند.

ساعت ١٨ مورخ ٢٢ آبان جمع آوری کمک های مواد خوراکی معادل ١٠٠ میلیون ریال جهت ارسال به زلزله زدگان غرب کشور توسط مردم در پاوه و حومه جمع شده است و راهی مناطق زلزله زده شده است.

زنده باد مردم مبارز، زنده باد انسانیت

 

پیام تسلیت محسن عمرانی معلم زندانی بوشهری برای بازماندگان حادثه تلخ زلزله

چه سهمناک بود سیل حادثه

که همچو اژدها دهان گشود

زمین و آسمان ز هم گسیخت

ستاره خوشه خوشه ریخت

و آفتاب در کبودِ دره‌های آب غرق شد…

اما به سان رود که در نشیبِ دره، سر به سنگ می‌زند،

رونده باش

امید هیچ معجزی ز مرده نیست

زنده باش…

با اندوه فراوان و ابراز عمیق ترین همدردی ها، برای تمامی بازماندگان این فاجعه صبر و شکیبایی و برای مجروحین ، آرزوی سلامتی زودرس دارم.

محسن عمرانی – زندان مرکزی بوشهر – آبان ٩٦

 

کودکی که زنده از زیر آوار بیرون کشیده شد ، ولی ٢١نفر از اقوام خود را از دست داده بود.

کمک ١٠٠٠دلاری توریست ژاپنی حاضر در روستای پالنگان شهرستان کامیاران به زلرله زدگان کردستان.

در حالی مزدوران حکومت به مردم اعلام کردند که بدلیل تاریکی هوا کمکهای مردمی را نمیتوانیم ارسال کنیم. مردم شهر کامیاران کمکهای جمع آوری شده را خود با ماشین به مناطق زلزله زده کرمانشاه، قصر شیرین، و سرپل زهاب خواهند رساند.

مردم در شهرهای کردستان سریعا کمیته کمک رسانی را ایجاد کردند و همچنان مشغول جمع آوری کمک هستند.

مردم خوب میدانند این حکومت تنها برای سرکوب مردم سریع توان تحرک دارد. برای کمک رسانی به شهرواند نه پولی دارد، نه وقتی دارد. جان انسانها در حکومت تحت حاکمیت مردم ارزشی ند ارد.

زنده باد مردم آزادیخواه و اگاه شهرهای کردستان که تاکنون وسیعا مردم را مورد حمایت خود قرار دادند.

اقلام کمکهای جمع اوری شده و در حال ارسال،

٢٣سایپا پتو و وسایل گرمایشی و یک ایسوزو اب معدنی و وسایل خوراکی ساعت ١٨ از کامیاران به طرف شهر های زلزله زده حرکت کرد.

………………..

در این روستا ویرانه شده و زلزله زده زنی میگویید،

” تمام آبادی خراب شده . نه آب داریم ، نه نان ، نه برق ‌هیچکس هم به دادمان نرسیده . هیچکس ازاین حکومت فریادمان را نشنیده است ….من چه کنم ؟ با این بچه ها ؟ به دادما برسید ….”

٢٢آبان ١٣٩٦

 

اعتراض مردم سرپل ذهاب

مردم زلزله زده سرپل ذهاب از دردهایشان میگویند!

هنوز هیچ امدادی نرسیده است، مردم با چنگ و دندان قربانیان و زندگیشان را زیر آوار در میاورند!

 

بیانیه کمیته معیشت و کار در خصوص زمین‌لرزه روز یکشنبه

روز یکشنبه ١٣٩٦/٨/٢١ زمین‌لرزه‌ای با شدت بسیار زیاد، اکثر نقاط غربی ایران و قسمت‌هایی از باشور را به لرزه در آورد.

کمیته معیشت و کار ضمن اعلام همدردی با آسیب‌دیدگان این زمین‌لرزه و امید به بهبودی مصدومان آن، این سانحه را به تمامی هم‌وطنان تسلیت می‌گوییم.

با وجود آنکه هنوز آمار دقیقی از تلفات جانی و مالی این زمین‌لرزه در دسترس نیست اما خسارات ناشی از آن، شهرهای حاشیه‌ای و محروم را در استان کرمانشاه بیشتر از سایر نقاط تحت تاثیر قرار داده است که این امر نشان‌دهنده‌ی نقش اصلی و تعیین‌کننده‌ی جایگاه طبقاتی مردم در تمامی سوانح، چه طبیعی و چه غیر طبیعی می‌باشد.

در درون شهرها نیز بیشترین خسارت در مناطق حاشیه‌نشین و پیرامونی شهرها به بار آمده است زیرا در این مناطق تراکم جمعیت بسیار بالاتر از حد معمول می‌باشد و با توجه به میزان درآمد ساکنین آن، ساخت‌و‌ساز در این مناطق از استحکام و ایمنی لازم برخوردار نیست؛ از طرفی نیز با توجه به فقر کلی حاکم بر مناطق مرزی و حاشیه‌ای، این قبیل شهرها در کانون توجه دستگاه‌های دولتی قرار نمی‌گیرند و آنچنان که مشاهده شد در بعضی از این شهرها تنها یک بیمارستان وجود دارد که در شرایط بحرانی نظیر وقوع زلزله، این کمبودها کاملا به چشم می‌خورد.

بعد از بروز زلزله، نیاز به اقدامات سریع نظیر آواربرداری و رساندن مجروحان به بیمارستان‌ها ضروری است که متاسفانه با توجه به عمق فاجعه از یک طرف و کم‌اهمیت‌ بودن این مناطق از دید نهادهای حکومتی از طرف دیگر، خدمات‌رسانی به شیوه‌ای شایسته انجام نمی‌گیرد.

کمیته معیشت و کار ضمن تسلیت مجدد، خواستار رسیدگی هرچه سریع‌تر به وضعیت آسیب‌دیدگان این حادثه و ارسال نیروهای امدادی و وسایل مورد نیاز مردم در این مناطق می‌باشد.

کمیتە معیشت و کار

…………………….

مردم شهر سقز محموله های کمک به زلزله زده ها برای شهر کرمانشاه ارسال کردند.

انسانیت در وجود انسانها زنده است!

سرنگون باد حکومت هار اسلامی ایران

 

بیمارستان امام رضا کرمانشاه

انتقال مجروحین به بیمارستان، انچه پرواضح امکانات درمانی و پزشکی برای مجروحین نیست. صدای اعتراض مردم بجان آمده در بیمارستان بلند شده است.

تاکنون به خانواده های قربانیان هیچ نهادی کمک نمیکند. مردم در این شرایط به لحاظ روحی به حمایت بیش از پیش مردم نیازمند هستند.رساندن آب و مواد خوراکی یکی از نیازهای مبرم اکنون مردم زلزله زده است.

 

پیام تسلیت سندیکا و انجمن صنفی کارگران واستادکاران ساختمانی مریوان وسرواباد

تسلیت به همه ای کارگران و خانوادهایشان

تسلیت به تمامی انسان‌هایی که هرگز از این خاک‌، از امنیت، از رفاه و یک زندگی شایسته‌ سهمی نبردند. تسلیت به کسانی که با دست‌های زخمی‌اشان خانه‌های بزرگ و امن بنا می‌کنند و خود در ناامن‌ترین خانه‌ و آلونک‌ها از سلیمانیه گرفته تا کرمانشاه و سرپل ذهاب و کردستان زندگی می‌کنند. کسایی که می‌سازند و می‌سازند و ‌می‌سازند و شب با قلب‌های ترسیده‌اشان به خواب می‌روند.

 

ایسکرا ۹۱۰

 

اینرا هم بخوانید

Hollow operation, Hollow regime- Bahram Soroush

April 15, 2024 The Islamic Republic’s drone and missile attack on Israel was not a …