نگرانی سه کشور اروپایی از تسریع غنی سازی اورانیوم

وزارت خارجه آلمان، فرانسه و بریتانیا روز پنج‌شنبه ۲۸ مرداد با صدور بیانیه‌ای مشترک درباره گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی‌بر تسریع غنی‌سازی اورانیوم در ایران، نگرانی شدید خود را از اهداف هسته‌ای جمهوری اسلامی ابراز کردند.سه کشور اروپایی عضو برجام در ادامه اقدامات ایران را «نقض جدی» تعهدات خود در برجام خوانده‌اند.

آژانس اوایل هفته جاری تایید کرد که ایران برای اولین‌بار اورانیوم فلزی با خلوص ۲۰ درصد تولید کرده و ظرفیت تولید اورانیوم غنی‌شده ۶۰ درصدی خود را به میزانی چشمگیر افزایش داده است.

در بیانیه سه کشور اروپایی همچنین آمده است که «هر دو گامی کلیدی در توسعه سلاح هسته‌ای هستند» و این در حالی است که هیچ‌گونه توجیه نظامی برای این دو اقدام ایران وجود ندارد.این بیانیه می‌افزاید: «از آن‌جایی که ایران با عدم تمدید توافق نظارتی با آژانس، دسترسی این نهاد به تاسیسات اتمی‌اش را به میزان قابل توجهی محدود کرده، نگرانی ما عمیق‌تر شده است.»از رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

نماینده رژیم در سازمان ملل:”خارج کردن اورانیوم ۶۰ درصدی به کشور ثالث” در صورت رسیدن به توافق

وب سایت حکومتی خبر آنلاین به نقل از ایروانی نماینده دائم جمهوری اسلامی در سازمان …