هزینه‌های بیمارستانی؛ در صدر شکایات مردم از بیمارستان‌ها

دکتر محمدحسین حیدریمدیرکل دفتر بازرسی و رئیس مرکز ملی پاسخگویی و رسیدگی به شکایات حوزه سلامت (سامانه ۱۹۰) گفت: از مردم می‌خواهیم درخصوص مواردی که از بیمارستان‌ها شکایتی دارند، موارد را باشماره‌گیری ۱۹۰ با ما در میان بگذارند.

هزینه‌های بیمارستانی، در صدر شکایات مردم از بیمارستان‌ها در 3 ماه گذشته

وی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا در خصوص اینکه بیشترین شکایت مردم در ایام کرونا شامل چه مواردی است، تصریح کرد: عمده شکایت مردم در سه ماه گذشته در مورد بیمارستان‌ها و روند ارائه خدمات بوده است. عمده این شکایات نیز به نحوه پرداخت هزینه‌ها بازمی‌گردد که توضیحات آن در نشست قبل به تفصیل مطرح شده، باز هم اگر شکایتی از سوی مردم مطرح باشد می‌توانند آن را با سامانه ۱۹۰ درمیان بگذارند.

مدت زمان پاسخگویی به شکایات درمانی مردم

وی درباره مدت زمان پاسخگویی به شکایات مردم، اظهار کرد: زمان پاسخگویی باتوجه به حوزه مربوطه متفاوت است؛ به طور مثال در حوزه اورژانس زمان پاسخگویی کمتر از ۱۲ ساعت است، ولی در حیطه درمان اگر شکایتی صورت گیرد، حداکثر در ۷۲ ساعت و در حوزه اورژانس بیمارستانی نیز مدت زمان پاسخگویی از زمان تماس همکاران ما با سوپروایزر مربوطه در آن بیمارستان، مهلت مشخص می‌شود. البته سامانه‌ای از سال قبل طراحی کردیم که با کمک سامانه 190 بتوانیم با شکایت کننده ارتباط داشته باشیم تا بلافاصله پس از طرح شکایت از طریق پیامک در جریان مراحل رسیدگی قرار گیرند و امیدواریم ظرف یکی دو هفته دیگر این موضوع نهایی شود.

حیدری در رابطه با اجرای پروتکل‌های بهداشتی، بیان کرد: پروتکل‌ها برای حفظ سلامتی مردم اجرا می‌شود و نمی‌توان در این زمینه برخورد قهری در پیش گرفت؛ ما اعلام کرده‌ایم استفاده از ماسک ضروری است اما اگر به عنوان مثال افراد در مراجعه به بانک از ماسک استفاده نکنند، ما نیرو به این اندازه نداریم که ناظر بر رفتار تک تک مردم باشند و در این زمینه خود مردم می‌توانند به یکدیگر تذکر دهند. هر زمان هر گزارشی به ما ارسال شده است حتی بدون نامه نگاری برای اینکه زمان را از دست ندهیم با کارشناسان مربوطه ارتباط گرفته‌ایم. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی درباره زیرمیزی در حوزه سلامت و نظارت‌ها درجهت حذف آن، گفت: در سامانه ۱۹۰ بخشی تحت عنوان تعرفه‌ها فعال است و به شکل استانی موضوعات را رصد می‌کند. اگر گزارشی ارسال شود که پزشک یا بیمارستانی بیش از تعرفه مقرر وجهی دریافت کرده است، موضوع پیگری می‌شود و مسائل مالی آن همچون بازگشت وجه به فرد پس از طی مراحل در کمیسیون ماده ۱۱ صورت خواهد گرفت و علاوه بر آن امتیاز منفی برای پزشک خاطی در پرونده‌اش درج خواهد شد. تا بهمن ماه سال قبل این روند و بازگشت وجه به طور منظم انجام می‌شد، اما به دنبال شیوع کرونا روند با کندی مواجه شد که از هفته قبل مقرر شد مجددا روال قبلی اجرا شود.

اینرا هم بخوانید

رادان:حجاب، دریچه دشمن به سوی یک جنگ تمام عیار فرهنگی است؛ نباید غفلت کنیم!

خبرگزاری حکومتی تسنیم به نقل از سردار رادان نوشت: حجاب، دریچه دشمن به سوی یک …