پلیس جبل الطارق ناخدا و یکی از افسران نفت‌کش ایرانی را بازداشت کرد

پلیس جبل الطارق می گوید ناخدا و افسر ارشد ابرنفتکش توقیف شده متعلق به ایران را به دلیل نقض تحریم های اتحادیه اروپا بازداشت کرده است.به گفته پلیس جبل الطارق تحقیق در این مورد همچنان ادامه دارد و «گریس ۱»، ابرنفتکش متعلق به ایران همچنان در توقیف باقی خواهد ماند.

تفنگداران نیروی دریایی بریتانیا روز پنجشنبه گذشته چهارم ژوئیه (۱۳ تیر) با اعلام این که کشتی «گریس ۱» در حال حمل نفت به پالایشگاهی در سوریه بوده است،‌ این نفتکش عظیم را در ساحل جبل‌ الطارق توقیف کردند. این ابرنفتکش از ایران حرکت کرده بود و حامل نفت خام این کشور بود. ایران در اعتراض به توقیف این ابرنفتکش، سفیر بریتانیا در تهران را به وزارت امور خارجه احضار کرد.

اینرا هم بخوانید

مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامۀ تشکیل کشور فلسطین بدون حضور حماس رأی مثبت داد و حملات اسرائیل علیه غیرنظامیان و محاصره غزه و ایجاد قحطی را محکوم کرد

مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت قاطع به قطعنامه‌ای رأی داد که در آن بر …