کارگران بخش صنعت هفت تپه دست از کار کشیدند

ایلنا،کارگران بخش صنعت مجتمع نیشکر هفت تپه در اعتراض به اختلاف نظری که با کارفرما بر سر محاسبه حقوق کارگران در ایام اعتراض، دست از کار کشیده‌اند.

کارگران با اشاره به بی‌توجهی کارفرما در پرداخت مطالبات مزدی خود بعد از ۷۳ روز اعتراض گفتند: درحالی دو ماه حقوق طلبکاریم و در آستانه سومین ماه قرار داریم که کارفرما هنوز پولی به حساب کارگران واریز نکرده و گفته است کارگرانی که در روزهای اعتراض در محل کار خود حاضر نبوده و کار نکرده‌اند، مستحق دریافت حقوق کامل  نیستند و حقوق و اضافه‌کاری‌های آنها کسر خواهد شد. در مقابل کارگران به این موضوع  واکنش نشان دادند و با کار نکردن در بخش صنعت به رای کارفرما اعتراض کردند.

کارگران هفت تپه در این خصوص مدعی شدند: طبق عرفی که در هفت تپه بوده؛ کارفرما باید همانند سالهای گذشته در زمانی که کارگران به دلیل مشکلات ایجاد شده به صورت قانونی مطالبه‌گری صنفی می‌کنند و در این ایام امکان کار کردن نیز ندارند، حقوق کامل بپردازد.

کارگران هفت‌تپه درباره مطالبات کارگران غیرنیشکری که همچنان در مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان شوش جمع می‌شوند نیز گفتند: هرچند اعتراض این گروه از کارگران که به کارگران غیرنیشکر ی شهرت دارند، به اعتراض ۷۳ روزه هفت تپه مرتبط نیست اما آنها که تعدادشان به حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر می‌رسد به دنبال شغل هستند. سال گذشته آنها برای اولین بار برای مدت کوتاهی در زمین‌های کشاورزی زیر کشت چغندر قند هفت تپه مشغول کار برداشت بودند. انتظار آنها از مسئولان این است که شرایطی برایشان فراهم کنند که بار دیگر در مزارع چغندر قند یا سایر بخش‌های هفت تپه مشغول کار شوند.

آنها با بیان اینکه اعتراض۷۳ روزه کارگران هفت تپه در روز پنجم شهریور ماه به اتمام رسیده اما همچنان برخی رسانه‌ها اعتراض کارگران غیرنیشکری را به اعتراض کارگران هفت تپه مرتبط می‌کنند، در ادامه افزودند: متاسفانه برخی رسانه‌های فارسی زبان خارجی با انتشار تصاویر کارگران غیرنیشکری قصد فضاسازی دارند و اعلام می‌کنند که اعتراض در هفت تپه خاتمه پیدا نکرده و همچنان ادامه دارد درصورتی‌که در دو هفته گذشته (بعد از خاتمه اعتراض) کارگران هفت تپه مشغول کار در بخش صنعت و کشاورزی بوده‌اند.

کارگران هفت تپه اظهار داشتند: سرنوشت هفت تپه به اندازه‌ای برایمان مهم است که در روزهایی که به دلیل اعتراض در محل کارمان انجام می‌دهیم، نمی‌خواهیم هیچ لطمه‌ای به محل کارمان وارد شود. به همین دلیل کارفرما مجاب به پرداخت حقوق کارگران است.

اینرا هم بخوانید

افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد

 وب سایت حکومتی مهر:عدم توافق نمایندگان دولت و جامعه کارگری در شورای عالی کار، اعمال …