تظاهرات «جلیقه‌ زردها» در فرانسه در هفتمین هفته ادامه پیدا کرد

رادیو فردا:چند هزار تن از معترضان فرانسوی که به «جلیقه زردها» موسوم شده‌اند، برای هفتمین هفته پیاپی در تظاهرات روزهای شنبه شرکت کرده‌اند. شمار معترضان اما به نسبت هفته‌های گذشته کاهش پیدا کرده‌است.

هنوز آمار رسمی و دقیقی از شمار تظاهرکنندگان روز هشتم دی ماه مشخص نیست، اما شبکه فرانسوی ال‌سی‌ئی می‌گوید در حدود ۱۲ هزار نفر بودند؛ این رقم به‌مراتب کم‌تر از شمار شرکت‌کنندگان در روزهای اوج اعتراضات است که در حدود ۱۲۰ هزار نفر بود.

در پاریس نیروهای پلیس دست به پرتاب گاز اشک‌آور زده‌اند، گزارش‌هایی از برخوردها میان تظاهرکنندگان و نیروهای پلیس در شهرهای بوردو، نانتس و برخی مناطق دیگر نیز منتشر شده‌است.

برگزارکنندگان تظاهرات خواستار حضور معترضان در روز ۳۱ دسامبر، یعنی در آستانه مراسم سال نوی میلادی، در خیابان‌های اصلی شهرها، از جمله شانزه‌لیزه شده‌اند.

«جلیقه زردها» از پنج هفته پیش و ابتدا در اعتراض به افزایش مالیات سوخت تجمعاتی را برگزار کردند اما رفته رفته خواسته‌های آنان گسترش یافت تا جایی که خواستار کناره‌گیری امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، شدند.

آقای مکرون وعده داده که حداقل دستمزدها در فرانسه را افزایش خواهد داد و مالیات بازنشستگان نیز کاهش می‌یابد.

اینرا هم بخوانید

وزیر کشور:” در سال جدید۴۰۰ هزار اتباع برگردانده شدند”!

اسکندر مومنی وزیر کشور رژیم گفته است:در سال جدید۴۰۰ هزار اتباع برگردانده شدند.وی ضمن دفاع …