تا عید، تعداد بیماران بدحال دو برابر میشود / ابتلای ۷۰ نفر از پرسنل اورژانس علوم پزشکی اهواز
بیمارستانهای خوزستان همچنان شلوغ و کرونای جهشیافته در شهرها در حال گردش است. بنا به گفته مسئولان بهداشتی و درمانی، روند مراجعه به مراکز بهداشتی برای نمونهگیری صعودی است و مراجعه و بستری در بیمارستانها نیز تا نزولی شدن فاصله دارد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتررئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: در حال حاضر ۴۰ تا ۵۰ درصد تستهای PCR مثبت هستند که این مساله نشان میدهد در دو هفته آینده یعنی تا عید، تعداد بیماران بدحال دو برابر میشود.
وی با اشاره به وضعیت قرمز شوشتر، اظهار کرد: در حال حاضر میزان ورودی بیماران مبتلا به کرونا به بیمارستان خاتمالانبیاء بیشتر از موارد ترخیصی است به گونهای که از هفته گذشته تاکنون تعداد بیماران بستری دو برابر شده است.وی افزود: ظرفیت تختهای ICU این بیمارستان نیز تقریبا تکمیل است و شرایط خوبی نداریم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: متاسفانه برخی بیماران دیر به بیمارستان مراجعه میکنند و این مساله موجب شده که تعداد بیماران بدحال افزایش یابد و در نتیجه میزان و مرگ بیشتر خواهد بود.
کلانتر با بیان اینکه روند مثبت شدن تستهای PCR در شوشتر نگرانکننده است، تصریح کرد: در حال حاضر ۴۰ تا ۵۰ درصد تستهای PCR مثبت هستند که این مساله نشان میدهد در دو هفته آینده یعنی تا عید، تعداد بیماران بدحال دو برابر میشود. در حال حاضر نیز بیمار ۲۹ سالهای و بدون بیماری زمینهای، با وضعیت بحرانی در بیمارستان بستری و اینتوبه شده است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر افزود: کادر درمانی بسیار خسته شدهاند و روح و روان پرسنل فرسوده شده است. از طرفی نیز تعدادی از پرسنل، درگیر بیماری شدهاند و فشار کاری بر دیگر نیروها بیشتر شده است.
مسئول ICU بیمارستان رازی اهواز تشریح کرد.عوارض جدید کرونا؛ از سوراخ شدن ریه تا تخریب پارانشیم ریوی
مسئول ICU بیمارستان رازی اهواز گفت: یکی از عوارض جدید کرونا سوراخ شدن ریه است؛ این عارضه در پیکهای قبل نیز مشاهده میشد اما اکنون بروز آن نسبت به پیکهای قبلی بسیار افزایش یافته است به گونهای که بیماران با مراجعه اول، این عارضه را دارند.
دکتر فرهمند کلانتری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در مجموع، بیماران بدحال به بخش ICU منتقل میشوند؛ در پیکهای قبلی کرونا، ۸۵ درصد بیماران درمان سرپایی داشتند و ۱۰ درصد در بخشهای عادی و ۵ درصد در ICU بستری میشدند اما در پیک جدید، تعداد بیماران بدحال بیشتر است و به همین نسبت، درصدهایی که قبلا در این زمینه تعریف شده نیز متفاوت شده است.
وی افزود: در حال حاضر بیماران با حال عمومی بدتری به بیمارستان مراجعه میکنند و نیاز به ICU بسیار افزایش یافته است.
این متخصص بیهوشی و ICU گفت: تختهای ICU محدود است و به همین دلیل، در این مدت ظرفیت ICU در بیمارستان رازی اهواز چهار برابر افزایش یافته است.
وی با اشاره به عوارض جدید کرونا، گفت: یکی از عوارض جدید کرونا سوراخ شدن ریه است؛ این عارضه در پیکهای قبل نیز مشاهده می شد اما اکنون بروز آن نسبت به پیکهای قبلی بسیار افزایش یافته است به گونهای که بیماران با مراجعه اول، این عارضه را دارند.کلانتری افزود: برای این بیماران باید بلافاصله مداخله جراحی انجام شود و در ریه لولهگذاری کنیم و هوا تخلیه شود.